Kontakt

Hur ansöker jag om en boendeplats?

Vårt boende är ett SOL boende, ”boende med särskild service”. Du kan ansöka om särskilt boende när du inte längre kan bo kvar i ditt eget hem på grund av att dina behov av vård och omsorg är stora. Vi ger omvårdnad och tillsyn dygnet runt. Om du är intresserad av en plats hos oss behöver du ha ett beslut om boende:

  1. Kontakta din kommun och be att få tala med en biståndshandläggare inom området omsorg och berätta att du vill ansöka om en plats på ett boende.
  2. Träffa biståndshandläggaren i din hemmiljö eller på deras kontor och berätta om dina önskemål och behov. Du får hjälp att fylla i en ansökan som lämnas in för utredning.
  3. När du beviljats plats är det dags att välja vem som ska sköta din omsorg. Du kan alltid framföra önskemål till kommunen om att bo på ett specifikt boende.

Ansök om plats hos oss:

Skicka ett mail till <info på sorbusboende. se> (på=@) och gör en intresseanmälan, berätta vem du är och ge oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan.

Vill du veta mer ring direkt till boendet, 0760 28 23 97 eller till vår verksamhetschef Carina Hvalstedt, 0705 93 68 78.

Ramavtal och direktupphandling

Sorbus Vårdboende har ett ramavtal med både Göteborgs stad, Kungsbacka komun och Mölndals stad. Vi jobbar också med direktupphandling över hela Sverige.

Sorbus Vårdboende AB
Rönnbärsvägen 3
SE-511 63 Skene

Tel. 0760 282397

<info på sorbusboende. se> (på=@)